DIARI MUSICAL

Com ja sabeu, al final de cada trimestre podeu entregar el vostre DIARI MUSICAL, que suposa un 10% de la nota.
En aquest heu d'explicar tot allò relacionat amb el món de la música que feu a la vostra vida quotidiana:
si aneu regularment a classes de música o dansa fora de l'institut (amb quina freqüència, on, per què, què us aporta, com us sentiu), si heu anat a algun concert (quan, on, de qui, per què, repertori i estil musical, us ha agradat o no...) o si n'heu fet algun (amb quin grup, on, quan...), si seguiu algun programa de ràdio o televisió relacionat amb la música (quin, quan el fan, per què...), si heu anat a alguna exposició, a veure un musical... en definitiva, tot allò que heu fet al llarg d'aquests mesos que té relació d'una forma o una altra amb la música. També podeu explicar quan i per què escolteu música, quins tipus d'estils, com us fa sentir...
I per últim heu d'afegir el vostre llistat TOP 10 del trimestre, incloent com a mínim el nom de la cançó i de l'artista que l'interpreta (si voleu també podeu incloure el nom de l'àlbum i l'any d'edició, fotografies del grup o de la caràtul·la del disc, enllaços a youtube...).
Penseu que el fet d'entregar-lo no garantitza obtenir la puntuació màxima, ha d'estar ben presentat i ser coherent en les exlicacions i continguts.
Ànims i endavant!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada