Compartim Música... NATASHA TOBAR

Propuesta Indecente - Romeo Santos

Aquesta cançó ha estat molt coneguda. Cantada per Anthony Santos, més conegut com Romeo Santos, a qui li diuen també el rei de la bachata. Ell és un cantautor nord-americà d'ascendència dominic-portorriquenya. Va ser el líder, vocalista i principal compositor de l'agrupació de bachata Aventura. Com a membre d'Aventura, Santos ha estat una figura clau en la popularització de la bachata a nivell internacional, portant cançons al top de les llistes de Billboard Llatí i als Charts d'Europa . A l'abril de 2011, va anunciar la seva separació de l'agrupació per llançar-se com a solista.

Una cosa que pocs coneixeran és que, abans de formar Aventura, Romeo Santos cantava amb el seu cosí i dos amics en un grup anomenat els Tinellers (fent referència a la pronunciació de la paraula anglosaxona teenagers, que significa adolescents), agrupació formada per lenny i el propi Romeo a mitjans dels 90, amb la que van aconseguir treure un disc anomenat Trampa de Amor a finals dels 90. Els Tinellers va passar a anomenar Aventura .

Espero que us agradi, per la meva part val la pena escoltar-la. Una altra cançó que us recomano escoltar és Llévame Contigo.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada