NEW WAVE (anys 80)

Les tendències musicals consolidades durant la dècada dels setanta continuaran desenvolupant-se, però a la vegada n'anirant sorgint de noves.

Els segells independents que havien aparegut amb el punk permetran l'aparició de grups amb pocs medis però amb idees fresques que s'agruparan dins de l'estil que anomenem New Wave (nova onada), que sorgirà al Regne Unit a finals dels setanta i tindrà un recolçament massiu de les ràdios i els segells independents.


Psycho Killer, Talking Heads (1977)

So Lonely, The Police (1978)

Every Breath You Take, The Police (1983)

Sunday Bloody Sunday, U2 (1983)

With or Without You, U2 (1987)

3 comentaris:

  1. A mi el grup de U2 m'encanta!!
    Hi ha algunes cançons que recomano escoltar, com "PRIDE", que està dedicada a Martin Luther King; o la cançó de "ANGEL OF HARLEM", dedicada a la cantant de jazz Billie Holiday. Tenen un munt de cançons dedicades a personatges importants i de fets que cal recordar (com la de BLOODY SUNDAY).
    Segons la meva opinió U2 és un dels grups de rock més grans de la història; i el millor és que encara estan en forma, d'aquí poc trauran un nou disc!!!

    ResponElimina
  2. La cançó de The Police - Every Breath You Take és molt maca. Però a mi sincerament, m'agrada la cover de Puff Daddy titulada I'll Be Missing You. És la que surt a la ràdio i que tots coneixem més.

    https://www.youtube.com/watch?v=-fesv7_fXvs

    ResponElimina
  3. Simple Minds - Don't you forget about me

    ( http://m.youtube.com/watch?v=CdqoNKCCt7A )

    És una cansó que m' agrada moltissim i que surt en una pel-licula que és antiga que es diu “el club de los cinco" i tambe en un altre que va sortit fa poc “peach perfect" espero que us agradi

    ResponElimina