Compartim Música... DESIRÉE ROMEO

LIPS ARE MOVING - MEGHAN TRAINOR

He escollit la cançó Lips are moving de Meghan Trainor perquè, a banda d'agradar-me el ritme i la cantant, m'agrada molt la lletra.


El que m'agrada de Meghan Trainor és que a las seves cançons s'expressa molt bé, és molt directa i el que diu és veritat, ja que moltes vegades passa a la realitat. 

Lips are moving és la meva preferida d'ella, però la segona és All about that bass. Aquesta és la que més parla sobre la realitat ja que la lletra diu que les revistes sempre utilitzen photoshop i per aquesta raó el que veiem no és real. Un és perfecte des del cap fins als peus encara que sigui grassonet. Gràcies a aquesta cançó, en el videoclip han sortit persones una mica grasses i no només noies super primes com surten normalment en els videoclips.

La lletra de Lips are 
moving tracta sobre una noia que confirma que el seu novio l'està enganyant i ho sap perquè al noi li tremolen els llavis. La noia (Meghan Trainor) diu que és jove però no estúpida i encara que li segueixi mentint se n'ha donat que l'està enganyant amb una altra, que trenca amb ell i que encara que li regali diamants i joies no canviarà d'idea perquè sap que tot el que li diu és mentida.

La lletra m'agrada perquè crec que té tota la raó, ja que molts nois creuen que les noies som tontes o estúpides, que si ens enganyen no ens donarem compte de res i que si ens enterem els podem perdonar regalant-nos coses cares o dient-nos més mentides.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada