Compartim Música... JELIMAE ANN

GOOD BOY - BIGBANG


Aquesta cançó està composta per dos membres (TaeYang i G-Dragon) d'un grup de Corea del Sud anomenat BIGBANG. Els seus estils característics són básicament Hip-Hop (K-Pop), R'n'B i Electro Pop.
Amb el seu grup, BIGBANG, van debutar en Corea del Sud el 16 d'Agost del 2006. El febrer de 2007 van llançar el seu primer àlbum i l'agost del mateix any un miniàlbum. Lies, una de les cançons del miniàlbum 'Always' va arribar a ser el número 1 en el show Popular Songs de la SBS. I aquest va ser l'inici d'una gran carrera musical.

El 21 de Novembre van debutar com una sub-unitat per fer dos projectes de YG Ent. (la seva agència), llançant així com a debut el single Good Boy, que és la cançó que he triat.

He triat aquesta cançó principalment perquè com tots posen cançons en espanyol o en anglès, he pensat posar una cançó una mica diferent dels altres. També l'he triada perquè quan la sento sempre em venen ganes de ballar, tant si estic de mal humor com trista.

M'agrada sobretot el ritme, ja que és de les cançons que se't queden al cap i no se't treuen. M'agrada el videoclip perquè es molt brillant, vull dir, amb colors vius i robes extravagants.

I com ningú sap entendre el Hangeoul (coreà) aquí us deixo la lletra de la cançó!! 
I aquí el seu videoclip.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada