Compartim Música... NOLLY SÁNCHEZ

RIEN DE RIEN - ANA CURRA

Ana Curra va néixer el 29 de desembre de 1958 a l'Escorial. Va ser una cantant punk i teclista dels 80.

Un dia passejant pel rastro de Madrid es va trobar a Carlos Berlanga (membre de Alaska y Los Pegamoides), a qui li va agradar la seva imatge i li va preguntar si savia tocar algun instrument. Ella va dir que sabia tocar el piano. I així es va unir a Alaska y Los Pegamoides. Ella era l'única que veritatment sabia tocar.

Quan Alaska y Los Pegamoides es van separar, l'Ana es va unir al grup d'Eduardo Benavente, Parálisis Permanente. Eduardo va morir als 20 anys en un accident de cotxe quan anava camí d'un concert. L'Ana també anava en aquell cotxe.

Va estar amb Alaska i els Nikis amb un nou grup que es deia Negros S.A. Justament després va continuar en un grup que es deia Seres Vacíos. Finalment els va deixar per continuar la seva carrera en solitari. Va treure un LP i bastants singles.
Ana va tornar a un grup català, El Último Eslabón, juntament amb l'Ernest (el cantant del grup).
Va participar fent un homenatge a Toti Arboles (un bateria que va estar a quasi tots els grups de la movida madrilenya) amb el grup anomenat Los Vengadores.

Abans de deixar la música, durant un temps va tenir un últim grup: Ángel y Los Volcánicos. Cap el 2011 es va ajuntar amb Digital 21 per fer un disc. Farà un any o així que ho va tornar a deixar, però abans va fer un homenatge a Parálisis Permanente amb la gira Ana Curra Presenta El Acto.

He escollit la cançó Rien de Rien. És una versió de la cançó d'Edith Piaf. Ana explica com va ser l'acabament de la movida madrilenya. Es una cançó punk però amb tocs de pop. És una cançó reindicativa. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada