Paròdia d'una cançó típica de Pop

El videoclip que veureu a continuació fa una paròdia d'una cançó Pop estàndard, exemplificant la manipulació que sovint les grans multinacionals dedicades al món discogràfic exerceixen per tal d'oferir-nos allò que pensen que pot ser més comercial, en benefici dels seus propis interessos. Deixant de banda la qualitat musical i artística, sovint busquen la solució més rentable i això repercuteix directament en nosaltres doncs, ja sigui per desconeixement o manca de criteri, acabem escoltant aquella música que tenim més a l'abast i deixem de banda tot un ventall de possibilitats que requereixen una mica més d'implicació per tal de conèixer-les.

En aquest cas, el vídeo ens mostra un grup format exclusivament per nois però podria referir-se perfectament a una formació femenina o a cantants solistes.


Un cop l'hàgiu vits, haureu de respondre a les preguntes que us proposo al dossier i després les comentarem a classe. A les vostres reflexions, que sempre han d'estar ben raonades i justificades, és molt important que intenteu deixar de banda les preferències i gustos personals de cadascú, doncs es tracta d'analitzar els recursos que s'utilitzen al món discogràfic i als mitjans de comunicació i no pas de comentar allò que ens agrada i allò que no.

Cliqueu a l'enllaç per veure'l!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada